Фирма Геробат представя акумулаторни батерии и комплексни решения от акумулаторни батерии

Фирма Геробат ще представи продуктите на водещите световни фирми CSB Battery и Fujian Minhua Power Source – MHB Brand в областта на акумулаторни батерии и комплексни решения от акумулаторни батерии, стелажи и окабеляване.

Геробат е ексклузивен упълномощен партньор на световния производител на висококачествени акумулаторни батерии - CSB Battery Co., част от Hitachi Chemical Group – Япония. CSB Battery е компания производител на клапанно регулируеми оловно-киселинни акумулаторни батерии (VRLA Batteries) за UPS индустрията и телекомуникационни приложения. Продуктите на CSB са разпространени в над 52 страни в областта на UPS, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната техника и много други. CSB е доставчик на VRLA Batteries за OEM клиенти в UPS индустрията (APC/MGE, Eaton Powerware, Sicon-Socomec, Emerson, Riello и др.) и в телекомуникациите (Vodafone, Huawei, ZTE, Erricsson, Delta и др.).

Геробат e официален представител на Fujian Minhua Power Source Co. – MHB Brand  - производител на оловни плочи, влагани в акумулаторни батерии, както и на краен продукт акумулатори за различни приложения. Производството на всички MHB продукти е в съответствие с най-високите международни стандарти, като батериите и  оловните плочите, произведени от MHB заемат пазарен дял от 27% в Китай и са широко разпространени в Югоизточна Азия, Близкия изток, Европа, Северна и Южна Америка. Те  са с  приложения в охранителна и пожароизвестителна техника, контрол на достъп, видеонаблюдение, UPS приложение, телекомуникации, възобновяеми енергийни източници, батерии за циклична употреба и много други.

Намерете продуктите на Геробат в зала 1 щанд D7