Сигурна идентификация със скенери за лични документи

Специализирани решения за бързо и точно напълно автоматизирано прочитане и проверка на автентичността на лични карти, паспорти, шофьорски книжки и други персонални документи осигуряват скенерите за лични документи на Регула Балтия.

Защита на банкомати от Cash trapping и BlackBox атаки

Една атака продължава 24 секунди, а един екип на СОТ идва от 2-5 минути. Освен СОТ повечето банкомати нямат друга защита. Банките досега не са инвестирали в сигурност, коментира Илия Василев от Ойросекюрити. 

Иновативен модул за пожарогасене Shumcar™ във висок клас електромобил  

 

За първи път на SECURITY EXPO посетителите ще видят иновативен модул за пожарогасене Shumcar™  (ШУМКАР) в електромобил на италианската марка ALKE, съобщиха от Авто Инженеринг Холдинг Груп.

Сигурни дигитални плащания във фокуса на втората конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март

Дигитализация. Плащаме безконтактно, онлайн, през телефона сигурно и лесно. Темата става по-достъпна и разбираема на второто издание на конференцията SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март в Интер Експо Център. Най-новите дигитални решения влизат в телефона само с един клик.

Сигурни дигитални плащания във фокуса на втората конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март

Дигитализация. Плащаме безконтактно, онлайн, през телефона сигурно и лесно. Темата става по-достъпна и разбираема на второто издание на конференцията SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS на 6 март в Интер Експо Център. Най-новите дигитални решения влизат в телефона само с един клик.

SMART GUARD- алармена система от ново поколение

GPS Systems Bulgaria създаде революционна по рода си технология, защото обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни електрически уреди през мобилни устройства.

Добрата координация стои в основата на обществената сигурност

Координацията между Столична община и силите на пожарната досега не е била по-добра, отколкото е в момента. Това заключение направи Красимир Димитров, директор на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столичната община. Дирекцията проведе своя лекция в рамките на съпъстващата програма на изложение SECURITY EXPO 2018.

Нормативната база за охранителния бранш се разисква в рамките на SECURITY EXPO 2018

Доказал се като централна платформа за секторите на сигрността, охраната, пожароизвестяването и киберзащитата, форумът SECURUTY EXPO предлага на експертите богатство от възможности, с които да развият своите бизнес, контакти и познания. Провеждайки се от 7 до 10 март в Интер Експо Център, през третия си ден – 9 март, утвърденото изложение предлага възможността на професионалистите в да разискват нормативната база за охранителния бранш.

Комуникация на още по-високо ниво – с решенията на СЕКТРОН

Високото ниво при комуникацията с клиентите бе сред акцентите на СЕКТРОН по време на презентацията й в рамките на изложение SECURITY EXPO 2018. Компанията постави на дневен ред интелигентните решения за видеонаблюдението и системи за структурно окабеляване. Тя представи най-новите решения и иновации при видеонаблюдението, изкуствен интелект, свързани с разпознаването на лица, броенето на хора и термовизия.

Контролът на достъп осигурява Вашата безопасност

За изграждането на сигурна и безопасна среда е нужно да се вземат редица мерки. Една от тях е създаването на системата за контрол на достъп. Нужно е да се знаят предварително параметрите на обекта, изискванията на обекта и целите, които си е поставил, се разбра по време на презентацията на компания АНДИ-Л, изнесена от инж. Кирил Радев в рамките на 25-тото издание на SECURITY EXPO.

Eкспертите по сигурност и светът на строителството се събират на SECURITY EXPO и Българска строителна седмица

Започнаха изложенията Българска строителна седмица и SECURITY EXPO 2018. Те се провеждат от 7 до 10 март в столичния Интер Експо Център. С официална церемония бе дадено началото на SECURITY EXPO. Участие в нея взеха заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, кметът на София Йорданка Фандъкова, управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов, Цветан Симеонов – председател на УС на Българската търговско-промишлена палата, както и главен комисар Николай Николов.

Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и кметът на София Йорданка Фандъкова участват в откриването на SECURITY EXPO 2018

Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и кметът на София Йорданка Фандъкова ще вземат участие в церемонията по откриването на SECURITY EXPO 2018. 25-тото издание на утвърдилия се форум се провежда от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

СЕКТРОН представя демонстрационния камион HIKVISION

Ексклузивно на 8 Март специално за вас, СЕКТРОН ще представи  единствен по рода си демонстрационен камион HIKVISION. В него ще Ви  бъдат  показани най-новите решения за изкуствен интелект, разпознаване на лица, броене на хора, детекция на инциденти, термовизионно видеонаблюдение.

СтатСофт България предоставя анализ на данни

Анализ на голям обем от данни. Това предоставя компания СтатСофт България, която ще представи своите решения за анализ по време на изложение SECURITY EXPO 2018, което ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Инграм Микро представя Radar технология и безжични мрежи

Компания Инграм Микро осигурява пълен спектър от технологични решения и глобална мрежа за доставка на технологии и услуги за бизнесите по света. Сред продуктите, които ще представи на SECURITY EXPO 2018 от 7 до 10 март в Интер Експо Център, ще бъдат Radar технология и безжични мрежи от световна класа.

Бюджетна хибридна алармена система от М2М Сървисис

От 7 до 10 март в Интер Експо Център, в рамките на изложение SECURITY EXPO 2018, компания М2М Сървисис ще представи RControl Alarm. Хибридна алармена система подходяща за охрана на домове, среден клас търговски обекти и малки офиси.