Богатството от продукти, които фирма Захранване Ком предлага

Захранване Ком е специализирана в разработването и производството на захранващи модули за телекомуникации, видеонаблюдение и LED осветление, както и в доставка на захранващи блокове от други марки. С богата гама от продукти, които компанията предлага, ще можете да се запознаете по време на изложевие Секюрити Експо, което ще се проведе в Интер Експо Център от 7-и до 10-и март.

Сред акцентите през тазгодишното участие на фирмата ще бъдат серия магистрални захранващи блокове и модули за отдалечено захранване на камери за видеонаблюдение. Системата е ефективна за широк периметър на видеонаблюдение в големи търговски и промишлени обекти. Захранването на всички възли е централизирано, което увеличава общата надеждност на системата и опростява нейната поддръжка и осигуряването на непрекъсваемост. В серията са представени централни захранвания, крайни конвертори за камерите, PoE конвертори, както и междинни стабилизатори и изолатори.

Табла за видеонаблюдение

Захранване Ком  предлага и захранващи табла за видеонаблюдение. Таблата с множество изходи с предпазители са предпочитани при видеонаблюдение на сравнително къси разстояния. Компанията ще представи своя серия табла с надеждни захранвания с 5-годишна гаранция, с вградени допълнителни защити, както и с възможности за сигнализация при повреда по някоя от изходящите линии. В ще бъдат демонстрирани галванични разделители и компенсатори за 12-волтови линии, които премахват смущенията при аналогови видеокамери и им осигуряват стабилно напрежение.

По време на участието си компанията ще акцентира и върху универсалните захранващи блокове за монтаж на панел, DIN шина, буферните модули за непрекъсната работа, зарядните и защитите за батерии. Богатата гама предлагани захранващи блокове улеснява конфигурирането на различни видове системи – от захранване на един консуматор до комплексни системи с непрекъсваемо захранване, защити, сигнализация и управление.

Всички предложения на Захранване Ком ще откриете в зала 1, щанд A 1.