Акумулаторните батерии с високо качество от Геробат

SECURITY EXPO 2018 ще бъде мястото, на което компания Геробат ще представи богатото си портфолио от висококачествени акумулаторни батерии. Като партньор на производителя на висококачествени акумулаторни батерии - CSB Battery Co.Фирмата предлага клапанно регулируеми оловно-киселинни акумулаторни батерии (VRLA Batteries) за UPS индустрията и телекомуникационни приложения.

Продуктите на CSB са разпространени в над 52 страни в областта на UPS, телекомуникациите, аварийното осветление, охранителната техника и много други. Производителят е доставчик на VRLA Batteries за OEM клиенти в UPS индустрията (APC/MGE, Eaton Powerware,Sicon-Socomec, Emerson, Riello и др.) и в телекомуникациите (Vodafone, Huawei, ZTE, Erricsson, Delta и др.).

Фирма Геробат предлага и продуктите на Fujian Minhua Power Source Co. – MHB Brand. Производителят на оловни плочи, влагани в акумулаторни батерии и акумулатори за различни приложения, е поставил MHB продуктите в съответствие с най-високите международни стандарти. Продуктите на производитулят се прилагат в охранителната и пожароизвестителната техника, контрола на достъп, видеонаблюдението, UPS приложение, телекомуникациите, възобновяемите енергийни източници, батериите за циклична употреба и други.

Продуктите си Геробат ще изложи в зала 1, щанд В7.