Противопожарната защита, осигурена от Солти

Своите предложения по време на SECURITY EXPO 2018 за създаването на сигурност в сградите ще даде Солти.

Фирмата предлага пожарогасителен прах клас АВС, отговарящ на БДС EN 615. В списъка с продукти влиза и пожарогасителен прах клас D за гасене на пожари на метали. Пожарогасителните прахове са с европейско качество и доказана най-висока ефективност с носими EN 3 пожарогасители 6 kg. Те могат да се използват и съхраняват на температура от -60°C до +60°C. Продуктът се предлага в разфасофки по 25 kg и 1000 kg (прах клас АВС), както и в пластмасови контейнери от 25 kg (прах клас D).

Вратите, които защитават при пожар

Солти предлага и разнообразие от пожароустойчиви врати. В портфолиото са включени еднокрили и двукрили пожароустойчиви самозатварящи се врати, сертифицирани в съответствие с EN 1634-1 и притежаващи становища за допустимост с EI до 120 мин. Крилата на вратите са от двойна поцинкована ламарина с вмъкната изолация с висока плътност. Редуват се слоеве от твърда минерална вата и специален материал за пожарозащита. Общата дебелина на крилата е 60 mm.

Правоъгълната рамка е от профилирана поцинкована ламарина от четирите страни с дебелина 1.5 mm с огънати скоби за монтаж на стена. Металната маркировка, представляваща знак за съответствие, е поставена на един от ръбовете на крилото. Вратите са покрити с полу-гланцова релефна боя на водна основа, по RAL 7035. Съществува възможност за всички цветове по RAL и имитация „дърво“. Вратите могат да бъдат поръчани със стъклени отвори на крилата.

Клиентът получава еднокрилата врата сглобена и реверсивна за лява или дясна ръка. По заявка се предоставят и допълнителни аксесоари като антипаник брава, гумено уплътнение против дим и шум, патрон, падащ праг и автомат за самозатваряне на вратите.

Продуктите на Солти ще откриете в зала 1, щанд D4.