SMART GUARD- алармена система от ново поколение

GPS Systems Bulgaria създаде революционна по рода си технология, защото обединява охранителна и интелигентна система за управление и контрол на различни електрически уреди през мобилни устройства.

Системата съдържа множество възможности и технологични решения за охрана на дома, офиси, производствени, търговски и складови бази, както и други обекти, съобщиха от компанията. Вече съществува надеждна охрана и умен дом в иновативна технология за контрол и сигурност, с възможност за управление през компютър, таблет или телефон. Всички нейни елементи са уникални и с изключително  качество.

Иновативна система за дома и офиса

SG PIR датчик е последно поколение цифров, обемен, инфрачервен детектор, подходящ за жилищни, административни, търговски, със специален режим и др. обекти. SG PIR ползва специален цифров алгоритъм с вградена температурна компенсация и алгоритми за защита от случайни сработвания и лъжливи аларми. С няколко нива на чувствителност. Има защита срещу бяла светлина. Важно предимство на детектора е възможността за двупосочна комуникация с контролния панел по захранващата шина, което позволява пренастройването да става дистанционно, а не на място от техник. Съвместим е с всяка алармена система, като конвенционален детектор.

Цялата информация в облачна система CloudSG

SMART GUARD панел има функционалността да записва всяко едно събитие с точен час и дата на възникване - до 2000 събития. Те се изпращат към мониторинг център, технически център и/или облачна система CloudSG едновременно през GSM, WiFi и LAN комуникатор, така че не могат да бъдат изтрити и манипулирани по никакъв начин. Удобно и лесно програмиране, както на място през клавиатура и/или компютър, така и дистанционно, автоматично на всички компоненти от системата – панел, клавиатури, четци, разширители. Реализирана е SMART иновация, която дава възможност за автоматично включванe нa охраната (AUTO ARM) по времеви график или неактивност. Налично е и специално управление на електромагнитни брави, без нужда от допълнителен захранващ модул – Smart DoorControl (SDC).

SMART GUARD клавиатурата е с елегантен и стилен дизайн, перфектно прилягащ към интериора на всеки дом, офис, магазин, производствена или търговска база.

С голям двуредов текстов дисплей и вградено LED осветление. С 1 физически вход, (2 логически зони). Има 1 изход (PGM), който поддържа SmartDoorControl (SDC). С вграден четец на безконтактни карти за достъп и вграден зумер за звукова сигнализация. С чувствителни на допир бързи бутони за основните операции, с вграден тампер за самоохрана. Има изведени бързи бутони за включване/изключване на всички режими за охрана. С възможност за програмиране параметрите на системата.

Подходящ за всички видове облачни технологии

Smart Guard GSM е комуникационен модул от последно поколение, предназначен за свързване на алармени панели Smart Guard към всички облачни технологии, с възможност за дистанционно обновяване на софтуера на цялата система. С бърза и лесна инсталация чрез функционалност HOT PLUG, модулът е готов за работа. Използва се стандартна SIM карта. Скоростта на GPRS връзката е 85,6  kbps (приемане/предаване).

 

SMART GUARD четец на безконтактни карти за контрол на достъп с 1 вход (2 логически зони) и 1 изход (PGM), поддържащ Smart Door Control.

Управлява избрана група. С LED индикация за разпозната/отхвърлена карта и за текущо състояние на охрана на групата. Има LED индикация за състоянието на комуникацията по системната шина. Със звукова сигнализация, с възможност за настройка силата на звука. С вграден тампер за самоохрана.  

SMART GUARD разширител e разширител за добавяне на 8 допълнителни зони и два PGM-а към алармени панели SMART GUARD. Добавените зони и PGM-и са свободно програмируеми от контролния панел. Може да се монтира в кутията до основния панел. 

С директно свързване към системната шина. 8 физически входа (16 логически, свободно програмируеми зони). 9 типа свързване на зоните, като за всяка една може да бъде избран различен тип. 2 изхода (PGM), програмируеми в различни режими.