Система за видеонаблюдение от изкопа до покрива на SECURITY EXPO

Интелигентни охранителни системи за строителния сектор, предлага бизнесът в Интер Експо Център

Системи за видеонаблюдение от изкопа до покрива ще види професионалната публика на единственото в България изложение за сигурност и високи технологии SECURITY EXPO от 6 до 9 март. Това съобщиха организаторите Интер Експо Център и Българската търговско-промишлена палата.

С технологията Time-lapse ще заснемете видео от изкопа до покрива. Това е технология, при която се заснемат голям брой кадри, които след това се обединяват във видео с висока скорост. Цялото заснемане продължава около 10 часа, но след монтажа видеото може да трае секунди. По този начин можем да манипулираме времето и да станем свидетели на уникални неща само в рамките на няколко минути.

Системите за видеонаблюдение се усъвършенстват постоянно и фирмите от бранша предлагат най-добрите и иновативни услуги на пазара на SECURITY EXPO. В последно време се наблюдава голям растеж по отношение на техниките и приложимостта на видеозаснемането.

Уникално решение в строителството

Time-lapse видеата са от полза за редица сектори, една от тези сфери на дейност е строителството. Представете си как в рамките на няколко минути сграда се появява от изкопа, сякаш от нищото, и всичко това се случва с Time-lapse видеа. Звучи наистина интригуващо да можеш да покажеш на настоящите и бъдещи клиенти как протича строежът на една сграда, предприятие или склад.

Монтирайки камери, чрез които се проследява строителният процес, бизнесът може да се възползва и от допълнителни функционалности. На различни интервали от време се записват кадри, които по-късно биват съединени във видео на бързи обороти. Най-хубавото е, че клиентът дори не е нужно да купува оборудването. Техниката се монтира за времето, през което ще му бъде необходима, а плащането ще бъде само за времето, в което има нужда от въпросните услуги.

С видео от камери за наблюдение – директно в youtube

Система за видеонаблюдение, която позволява директно/онлайн предаване в youtube на живо от строителния обект. Това е средство всички заинтересовани от строителния обект да виждат на живо какво, как и докъде е стигнало изграждането на обекта. Не само клиентът е доволен, но и всички потенциални инвеститори.

Нови системи, свързани с последните актуални технологии (Internet of things IoT), част от които е и иновативната безжична сензорна мрежа. LoRa технология създава комуникации на дълги разстояния при ниска честота на предаване, като например сензори, работещи с батерия.

Повече за актуалните теми и съпътстващата програма ще научите на securityexpo.bg.