Дати на провеждане:  6 - 9 март 2019 г.
Периодичност:  Ежегодно
Поредност: 26-о издание
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Организатори: Интер Експо Център и Българска търговско-промишлена палата – ЦПОПКФО
Работно време:
6 - 8 март 10:00 - 18:00 ч.
9 март 10:00 - 16:00 ч.

От 6 до 9 март в Интер Експо Център ще се проведе

26-то международно изложение СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2019.

Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център и традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Сигурността и безопасността се превърнаха в глобално предизвикателство и основна грижа за всеки човек и организация. СЕКЮРИТИ ЕКСПО предоставя отлична възможност за българските и международни производители и търговци на оборудване за сигурност, да се възползват от предимствата от този пазарен потенциал. Изложбата обединява големи и малки международни и местни изложители да покажат най-новите технологии, иновации и развитие в бранша.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2019 стартира с нова доза енергия и амбиция и ще се проведе паралелно с международните изложения СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, SMART LIFE EXPO и WATER TECH EXPO.

 

Профил на изложението (Свали като PDF)