Уникални инфрачервени мини камери за денонощно наблюдение от UNIVIEW

Ланком България ще представи някои от интересните модели на IP камерите с марката Uniview, сред които са новите модели от серията Mini, както и много други модели на марката, подходящи за вътрешен и за външен монтаж с множество възможности и съвременни функции.

Сред тях са новата функция "Smart", която позволява преброяване на обекти, Face Detection, пресичане на линия, движение на обект и др., поддръжката на WDR (Wide Dynamic Range) технология, видео компресия H.265, IR Cut филтър, ефективна компресия на записа 30fps, автоматичен фокус, антиотражателно стъкло и мн. други, които гарантират записа на изображения с безкомпромисно качество.

Интерес предизвиква и IP инфрачервена мини камера Fisheye IPC868ER-VF18, 12 MP с 360 градусово панорамно изображение и 20m IR за денонощно наблюдение и запис, вграден слот за SD карта, аудио, микрофон и говорител, ePTZ управление, водо- и удароустойчива.

 

Едни от най-интересните модели на марката Uniview в момента са новото поколение 4MP Smart IP камери с H.265, висока резолюция и хардуерен WDR 120dB,  които са създадени за денонощно видеонаблюдение с вграден IR. Всичките камери на Uniview от серията Bullet идват с водонепромокаеми алуминиеви корпуси, а много от моделите "купол", в допълнение на това, са устойчиви и на удари.

Ланком България ще демонстрира по една от най-интересните модели в класа си IP камери на Uniview, от бюджетен тип до най-висок клас камери, специално разработени за всяка нужда – домакинства, малки, средни и големи компании, нуждаещи се от видеонаблюдение.

Някои от моделите цифрови видеорекордери на Uniview също ще бъдат представени на изложението. Например, моделът NVR304, който е с компактен размер и елегантен дизайн, H.265, до 12 MP, USB3.0 порт за по-бърз трансфер при сваляне на записи, възможност за включване на до 4 бр. х 8TB твърди дискове, HDMI/VGA, RJ45, RS485 портове, безвентилаторно охлаждане, осигуряващо напълно безшумна работа, отлична поддръжка на ниски температури, както вътре в кутията, така и на самия процесор, водоустойчив тъч панел и др.

Всичко това и много други от продуктите на Ланком България открийте в зала 1, щанд D6.

СПОКОЙСТВИЕТО Е ВЪПРОС НА ИЗБОР. Направете своя избор на единственото по рода си изложение за охрана и сигурност СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017 в Интер Експо Център – от 15 до 18 март.