Инграм Микро представя Radar технология и безжични мрежи

Компания Инграм Микро осигурява пълен спектър от технологични решения и глобална мрежа за доставка на технологии и услуги за бизнесите по света. Сред продуктите, които ще представи на SECURITY EXPO 2018 от 7 до 10 март в Интер Експо Център, ще бъдат Radar технология и безжични мрежи от световна класа.

Инграм Микро  ще представи на присъстващите Axis - лидер в IP видеото представи своята Radar технология. Производителят изгражда AXIS D2050-VE Мрежов Радар Детектор осигуряващ прецизна и надеждна детекция, 24 часова непрекъсната работа с точна позиция, ъгъл на движение и скорост на движещите се обекти. Проектиран като допълнение към видео системата, той може да контролира PTZ камери, да активира събития като аларми, запис на камера, контрол на осветление или високоговорители.

Сред предложенията на компанията е и Cambium Networks - безжични мрежи. Видео наблюдението не свършва с камерата. Предназначените за целта решения за изграждане на безжични мрежи на открито осигуряват икономична и високопроизводителна комуникационна инфраструктура. Решенията Point-to-Point (PTP) и Point-to-Multipoint (PMP) на Cambium Networks свързват кабелната производителност и безжичното удобство за практично внедряване на силни и надеждни връзки. Разгръщането на мрежи за видеонаблюдение може да затрудни високоскоростните, устойчиви на вмешателства кабелни връзки. Външните PTP и PMP безжични мрежови решения на Cambium Networks ви позволяват да настроите видео наблюдение лесно, без никакви съмнения относно сигурността. 128-битовото криптиране AES от нивото на сигурност за военни цели гарантира надеждността на системата.

Съхранение на данни и анализ

Инграм Микро ще представи и Hitachi Vantara за съхранение на данни, интеграция и анализ. Компанията Hitachi Vantara съчетава Hitachi Data Systems - специализиран доставчик на решения за центрове за данни, платформата за интегриране и анализ на данни - Pentacho, и фокусираната върху обработка на големи данни и IoT - Hitachi Insight Group. Тя предлага видео мениджмънт, интеграция, бизнес решения за управление на данни и сложни анализи за предоставяне базирани на данните решения, осигуряващи по-висока сигурност и по-добри резултати за клиентите, по-добър контрол и по-ниски бизнес разходи, с подходящи решения за умна и безопасна инфраструктура и градове. Hitachi комбинира анализ, съдържание, облачна инфраструктура и услуги, помагайки на клиентите да дигитализират своя бизнес.

Инграм Микро е в челните редици на световния технологичен пазар, предоставяйки най-новите продукти и услуги и намирайки нови начини да прави бизнеса на своите клиенти по-успешен. Компанията оперира в 52 държави, има 154 логистични центрове и 23 сервизни центъра по целият свят.

Продуктите на компанията ще откриете в зала 1, щанд А5.