СтатСофт България предоставя анализ на данни

Анализ на голям обем от данни. Това предоставя компания СтатСофт България, която ще представи своите решения за анализ по време на изложение SECURITY EXPO 2018, което ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Компанията е представител за софтуерния продукт - TIBCO STATISTICA и предоставя решения за анализ на голям обем данни, прогнозиране, профилиране, откриване на кражби и изграждане на специфични математически модели за решаване на индивидуални проблеми.

СтатСофт България ще представи нови разработки за визуално разпознаване на лица и обекти в реално време, както и други секюрити решения. Сред тях ще бъдат:

  • Лицево разпознаване, работещо върху Raspberry PI/Windows/Linux/Android
  • Разпознаване на обекти в реално време върху 288 ядрен процесор KALRAY / MPPA-256
  • Система за видео компресиране в реално време (H.265)
  • Сисмета за криптиране/декриптиране в реално време

Фирмата е официален представител за роботите Sanbot за България. Те са подходящи за охрана, търговия, здравеопазване, образование, банки и др. Роботът позволява охрана на определен периметър при предварително зададени указания. Санбот може да улеснява процесите и комуникацията между клиенти и служители, давайки възможност на работещите да се фокусират върху комплексни бизнес процеси и задачи. През това време роботът обслужва клиентите при различни процеси.

Решенията си компания СтатСофт България ще представи в зала 1, щанд А7.