Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и кметът на София Йорданка Фандъкова участват в откриването на SECURITY EXPO 2018

Заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов и кметът на София Йорданка Фандъкова ще вземат участие в церемонията по откриването на SECURITY EXPO 2018. 25-тото издание на утвърдилия се форум се провежда от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Официалната церемония ще започне от 12.30 часа в сряда, 7март. SECURITY EXPO се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи, а организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата. Форумът се провежда паралелно с единственото събитие за строителството през тази пролет в София - Българска строителна седмица.

И през тази година, в отговор на високите изисквания, секторите на контрола за достъп, видеонаблюдение, пожароизвестяване, IT и оборудване за „интелигентни сгради“ ще се съберат на утвърдилото се изложение. То ще бъде изпълнено с богата съпътстваща програма, засягаща темите за „Ефективната борба с наводненията” и „Химическа защита“ според европейските норми и правила, както и неприкосновеността извън сигурността в контектста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни. В поредица от презентации участниците в изложението представят иновативните си предложения за създаването на една по-сигурна среда. . 

От 7 до 9 март вратите на изложенията са отворени от 10.00 до 18.00 часа, а на 10 март – до 16.00.