Контролът на достъп осигурява Вашата безопасност

За изграждането на сигурна и безопасна среда е нужно да се вземат редица мерки. Една от тях е създаването на системата за контрол на достъп. Нужно е да се знаят предварително параметрите на обекта, изискванията на обекта и целите, които си е поставил, се разбра по време на презентацията на компания АНДИ-Л, изнесена от инж. Кирил Радев в рамките на 25-тото издание на SECURITY EXPO.

Фирмата представи своите нови продукти и решения в системите за сигурност. Основен акцент бе контролерът AND-24N. „Той позволява управление на две врати при двустранно преминаване или на четири врати при двустранно“, каза пред присъстващите инж.Радев. продуктът е с асансьорна функционалност на управление до 12 етажа. Капацитетът му е от 15 000 карти, а паметта му – за 30 000 събития.

Компанията представи и възможностите на различни видове детектори. „Изборът на устройство трябва да се прецени спрямо обекта“, посъветва присъстващите инж. Кирил Радев. Той даде подробна информация и за разнообразните паркинг системи в портфолиото на компанията. Спрямо изискванията на клиента могат да бъдат с таксуване или с внедрена автоматизирана система за разпознаване на автомобилни номера.

Изложение SECURITY EXPO 2018 се провежда паралелно с Българска строителна седмица от 7 до 10 март в Интер Експо Център.  От 7 до 9 март вратите на изложенията са отворени от 10.00 до 18.00 часа, а на 10 март – до 16.00.