Комуникация на още по-високо ниво – с решенията на СЕКТРОН

Високото ниво при комуникацията с клиентите бе сред акцентите на СЕКТРОН по време на презентацията й в рамките на изложение SECURITY EXPO 2018. Компанията постави на дневен ред интелигентните решения за видеонаблюдението и системи за структурно окабеляване. Тя представи най-новите решения и иновации при видеонаблюдението, изкуствен интелект, свързани с разпознаването на лица, броенето на хора и термовизия.

Компанията представи новата си система за проследяване на заявки – „тикет система“ , чрез която ще оптимизира комуникацията със своите клиенти. „Очакваме да заздравим нашето партньорство и да В предложим още по-добра услуга и сервиз“, каза Румен Палмов на присъстващите в зала Витоша на Интер Експо Център. „Съвременният бизнес не можем да си представим без ежедневната работа с имейл, телефон, скайп и т.н.“, напомни той.

След детайлен анализ компанията се спряла на продуктите на фирмата ATLASSIAN и се свързала с представителя им за България – Botron Software.

Системата, която СЕКТРОН планира да стартира през май 2018г., позволява клиентът да следи докъде е стигнала заявката му, а интерфейсът позволява самообслужване. Тя дава възможност да се разберат подробностите за решението на казуса. След като казусът постъпи в системата, до която има достъп и от телефон, той се комуникира в рамките й.

Новият WEB-портал

Във връзка с подобряване на комуникацията си с клиенти, компания СЕКТРОН представи и новият си WEB-портал. Той дава предоставя на клиентите многобройни възможности за комуникаци с компанията. Съществува „Модул каталог“, който предоставя бърза възможност за търсене на продукти. Внедрен е и „Модул Клиенти“.

Новата система на СЕКТРОН дава многобройни възможност за лични спецификации според индивидуалните изисквания.

SECURITY EXPO 2018 се провежда от 7 до 10 март в Интер Експо Център паралелно с изложение Българска строителна седмица. От 7 до 9 март вратите на изложенията са отворени от 10.00 до 18.00 часа, а на 10 март – до 16.00.