Система за евакуационно оповестяване от водещата световна марка TOA

На изданието SECURITY EXPO тази година японската компания ТОА и техния български представител - Про Аудио ще акцентират на стенна система за евакуационно оповестяване VX-3000.

Изключително работещо решение за сигурност при пожар, аварии, терористични или други инциденти и необходимост от еакуация.

ТОА е водеща компания в света в инженеринговата разработка на системи за оповестяване и комуникация. ТОА предлагат няколко  серии системи за гласово оповестяване – VM-3000 особено популярна за малък и среден тип обекти, SX-2000 – матричната децентрализирана, многозонална система, която обслужва евакуационното оповестяване на Милениум Център и новата  стенна VX-3000.

ТОА VX-3000 WALL Mount е компактна версия на новата система за гласово оповестяване на ТОА VX-3000: плоска метална кутия с възможност за монтаж на стена и в тясна среда (напр. коридор, малко помещение). Всички функции, всички входове и изходи са в едно устройство. Предимство е ефективната цена и време за монтаж: всички компоненти идват свързани в стандартна готова за монтаж конфигурация, като могат да бъдат добавяни външни модули.

 Предлага гъвкави възможности: добавяне на зони към усилвателя и  припокриване на зоните за излъчване на съобщенията.

Дава възможност за включване до 8 дистанционни микрофона на едно устройство.

Осигурява икономия на енергия: функцията Stand-by за готовност за ниска консумация на енергия по време на резервно захранване на батерията намалява необходимия капацитет на батерията

 Системата е децентрализирана: базирана на IP мрежа, може да се комбинират до 160 устройства

Става дума за интелигентен контрол на шума в околната среда (ANC),  1000 вата изходна мощност и възможност да се конфигурира комбинирано в модули от  VX-3000 серия.

Повече информация за всички продукти на ТОА и техния български представител Про Аудио ще научите в зала 5, щанд C5.