Сигурна идентификация със скенери за лични документи

Специализирани решения за бързо и точно напълно автоматизирано прочитане и проверка на автентичността на лични карти, паспорти, шофьорски книжки и други персонални документи осигуряват скенерите за лични документи на Регула Балтия.

Това ще демонстрира Комитекс ООД по време на SECURITY EXPO 2019.

Regula е водещ производител на експертни устройства за проверка автентичността на документи, банкноти и елементи за сигурност.

Регула е световен лидер в производството на компактни и ефективни устройства, които нямат аналог в света. Приложенията на скенерите за лични документи са във финансови институции, лизингови и застрахователни компании, доставчици на удостоверителни услуги, компании за стокови кредите, клиентски офиси на телекоми, публична администрация, МВР/МО органи , гранични власти, и навсякъде, където се изисква сигурна, бърза и автоматична идентификация с лични документи. Компанията си е спечелила репутацията на надежден партньор сред своите клиенти - министерства на вътрешните работи, полицейски, гранични и митнически служби, банки, застрахователни и лизингови компании и други организации в страни от Европа, Близкия Изток, Азия, Австралия и Нова Зеландия, Южна и Северна Америка.

Комитекс е ексклузивен партньор на Регула за България и технически център за обслужване на гамата от продукти, включваща скенери за лични карти, паспорти, шофьорски книжки и всички видове персонални документи.

Повече за продуктите на Regula може да прочетете на нашия специализиран продуктов сайт: https://regula.comitex.net/.

Освен това, на A5 щанда на фирмата в зала 5 ще бъдат представени и високотехнологични решения в областта на биометрията и контрола на достъп.