С видео - от изкопа до покрива Time-lapse

Стане ли дума за заснемане на видеоклипове, със сигурност сте чували термина time-lapse. Какво всъщност представлява и как NRJ Soft са го направили полезен за своя и вашия бизнес? Отговорите на тези въпроси ви очакват.

Time-lapse е технология, при която се заснемат голям брой кадри, които след това се обединяват във видео с висока скорост. Най-често се използва за проследяване на събития, които отнемат дни или дори месеци. Например проследяването на слънцето от изгрев до залез. Цялото заснемане продължава около 10 часа, но след монтажа, видеото може да трае секунди. По този начин можем да манипулираме времето и да станем свидетели на уникални неща само в рамките на няколко минути.

NRJ Soft са професионалисти в системите за видеонаблюдение. Тяхната цел е да предлагат възможно най-добрите и иновативни услуги на клиентите си. В последно време се наблюдава голям растеж по отношение на техниките и приложимостта на видеозаснемането. И за да удовлетвори нуждите на клиентите си, предлагат винаги точни решения, съобразени с клиентските изисквания.

Уникално решение в строителството

Един от последните проекти на NRJ Soft е заснемането на time-lapse видеа, които биха били от полза в редица сфери на дейност. Една от тях определено е строителството. Нека си представим как в рамките на няколко минути можем да видим няколко години неуморен труд и как сградата се появява сякаш от нищото. Звучи наистина интригуващо да можеш да покажеш на настоящите и бъдещи клиенти как протича строежът на една сграда, предприятие или склад.

Монтирайки камери, чрез които се проследява строителният процес, NRJ Soft добавят още нещо. На различни интервали от време се записват кадри, които по-късно биват съединени във видео на бързи обороти. Най-хубавото е, че клиентът дори не е нужно да купува оборудването. Техниката се монтира за времето, през което ще му бъде необходима, а плащането ще бъде само за времето, в което има нужда от въпросните услуги.

С видео от камери за наблюдение – директно в youtube

Система за видеонаблюдение, която позволява директно/онлайн предаване в youtube на живо от строителния обект. Тук помагаме на всички заинтересовани от строителния обект да виждат на живо какво как и до къде е стигнало изграждането на обекта. Клиента получава една комплексна и многопластова услуга. Не само нашия клиент е доволен, но и всички потенциални инвеститори.

Фирмата разработва нови системи, свързани с последните актуални технологии (Internet of things IoT), част от които е и иновативната безжична сензорна мрежа базирана на  LoRa технологията и дефинирането чрез LoRa Wan на комуникационния протокол и системната архитектура на мрежата. Създава частни безжични сензорни мрежи, позволяващи комуникации на дълги разстояния при ниска честота на предаване, като например сензори, работещи с батерия.

Повече от 11 години NRJ Soft предлага комбинирани решения за видеонаблюдение и системи за сигурност. Фирмата разполага със собствена система за контрол на достъп и отчитане на работното време NRJ Access.

Всички успешни решения на NRJ Soft ще може да изпробвате на живо в зала 5, щанд B5 по време на SECURITY EXPO 2019.