Eксклузивно на SECURITY EXPO 2019 от Sony 

Най-нови продукти и технологиикакто и ексклузивна партньорска програма ще предложи Sony на професионалната публика на SECURITY EXPO 2019. 

От 6 до 9 март Sony Video Security ще демонстрира своята нова SNC-HMX70 360 градусова полусферична камера за 24 часова/7 дни в седмицата ситуационна осведоменост без никакви слепи петнаБлагодарение на своя 12 мегапикселов CMOS sensorSNC- HMX70 предлага перфектно качество на снимковия материалкакто и видео висока резолюция при 30 кадъра в секундапредлагайки решения извън приложениятасвързани със сигурността за банкимагазиниофис сградиказина.

Най-новата дискретна мини камера 

Sony ще направи премиера на чисто нов модел дискретна мини камера. В допълнение към добавянето на нови кодек функцииспециално на SECURITY EXPO, ще научитече новите модели камери включват мощни възможности за видеоанализПовече за уникалните предимства на най-новия модел мини камери на Sony ще научите от 6 до 9 март в Интер Експо Център. 

Друг акцент в представянето на Sony ще е водещата 4K (12MP) камера Sony SNC-VB770, както и пълен набор от водещи в индустрията фотоапарати с ниска осветеност. 

Промоция на изключителна партньорска програма на Sony 

Sony Video Security предлага уникален бонус, когато се регистрирате в ексклузивната партньорска програма на компанията на място. Ако се регистрирате в рамките на изложението на щанда на Sony, ще повишите вашия партньорски статус до сребърен, ще получите допълнителна отстъпка от 7% за 6 месеца без допълнителни изисквания. Ексклузивната промоция се активира само по време на SECURITY EXPO. 

На щанд B2b в зала 5 Ви очаква изключително преживяване със Sony Video Security.