Тенденциите в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“ – във фокуса на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018

Международното изложение ще се проведе от 7 до 10 март

Гарантирането на сигурността и безопасността е основен приоритет за всяка държава, компания, държавна и частна институция, организация. 25-ото международно изложение СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018 ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Записванията за форума са стартирали, а фирмите вече заявяват своето участие. СЕКЮРИТИ ЕКСПО тази година бе посетено от над 8500 специалисти. Събитието предостави платформа за директен контакт между участващите компании, както и със специалисти от над 20 държави.

Интерактивност и с поглед в бъдещето

Интерактивността и възможността за „поглед в бъдещето“ са цели, които организаторите на СЕКЮРИТИ ЕКСПО си поставят за всяко издание.

Изложението дава възможност представителите на сектора да се съберат под един покрив, обхващайки всички аспекти в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“. Това дава възможност на фирмите, опериращи в охранителната дейност да проследят настоящите тенденции, да „надникнат“ в бъдещето, да намерят правилните бизнес партньори, както и да се запознаят с последните технически нововъведения в сферата на биометричните и антитерористичните средства, алармените системи, контролът за достъп, бронираната техника и екипировка. 

Определяно като „мястото, на което си дават среща визионерите“, СЕКЮРИТИ ЕКСПО създава условия, в които компаниите от сектор „Видеонаблюдение“ се запознават  със системи, предлагащи изключително висока резолюция, инфрачервени и мини камери, видеорекордери и други. Това е мястото, на което могат да бъдат проследени и тенденциите в пожароизвестяването и пожарогасенето. Широко застъпени са и IT – секторът, комуникациите, защита на пренос на данни, Big Data както и все по-скорострелно развиващата се Вселена на т.нар. „интелигентни сгради“.

Паралелно със СЕКЮРИТИ ЕКСПО, от 7 до 10 март 2018 г., в Интер Експо Център ще се проведе и международното изложение Българска строителна седмица.