Сигурност и високи технологии на изложението SECURITY EXPO – от 6 до 9 март в България

Нов формат и още по-иновативна обстановка ще посрещнат гостите на форума в Интер Експо Център, София

Високите технологии стоят в основата на революционизирането на съвременните икономически браншове. С пълна сила това важи за сектора на сигурността, която днес свързваме не просто с отделни елементи, а с изграждането и внедряването на многобройни и иновативни, високотехнологични и комуникиращи помежду си системи.

Динамичност и свързаност в сигурността. Именно те ще бъдат във фокуса на международното изложение SECURITY EXPO, което ще се проведе от 6 до 9 март в Интер Експо Център, София. Българският форум, посветен на сигурността, ще се проведе за 26-и път.

Изданието през 2019 г. обещава да бъде най-всеобхватното досега. За това силно ще допринесе новият облик на изложението, който дава възможност компаниите и специалистите да покажат най-новите и актуални технологии и продукти в сферите на видеонаблюдението, пожароизвестяването, пожарогасенето, контрола на достъп, биометрията, периметровата защита, алармените системи, ИТ и комуникации, оборудване „интелигентни сгради“.

Успехът се крие в комплексността

Привличайки вниманието на специалистите и професионалистите, SECURITY EXPO 2019 ще се проведе паралелно с международните изложения СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и WATER TECH EXPO както и тематиката SMART LIFE.

„Тематичното обединение и паралелното провеждане, което предприехме за изданието през 2019 г., ще даде възможност на посетителите да развият оптимално бизнеса си и да направят най-добрия избор. Те ще проследят целия процес - от инвестирането и създаването на сградите до охранителните системи, услугите, превенцията и пожарната сигурност.  Присъстващите ще се запознаят с четири отделни бранша, които в съвременния свят са тясно свързани помежду си“, коментират организаторите.

Секюрити Експо е определяно като изложението с централно място за сектора в страната и района на Балканите. Представяйки своите високотехнологични решения и набор от разнообразни системи за защита, компаниите издигат комуникацията на още по-високо от познато до скоро ниво. Изложението създава платформа за представяне и развитие на иновациите както при видеонаблюдението, така и при изкуствения интелект, разпознаването на лица и термовизия. Едновременно с това богата съпътстваща програма предоставя на професионалистите и широката публика възможност да се потопят в реалността на тенденциите и  високите технологии.

Платформа за сектора на сигурността. По този начин професионалистите определят изложението Секюрити Експо, което ще събере бранша за 26-и път в Интер Експо Център от 6 до 9 март 2019 г. Условията за участие и информация за възможностите, които посещението разкрива, ще откриете в сайта securityexpo.bg.

 

Кметът на София Йорданка Фандъкова откри 25-тото издание на SECURITY EXPO 2018.