След революционното навлизане на Phyre, очаквайте премиерата на Phos

Как работят заедно двете приложения, ще видите на живо на конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS

След революционното навлизане на Phyre, очаквайте премиерата на Phos. Вашият дигитален портфейл Phyre за iOS и Android дава възможност да използвате през телефона всички банкови карти и карти за отстъпки. Създаден за ежедневни разплащания, предоставя удобство, сигурност, пести време и пари от ненужни такси, коментира Константин Джелебов, изпълнителен директор на Phyre.  

Phos като решение ще замести традиционните ПОС терминали, коментира създателят му Валери Вълчев от финтек компанията Paynetics. Приложението ще предостави на малки и средни търговци една по-евтина и достъпна алтернатива на традиционните ПОС терминали.  Как работят двете приложения заедно, ще видите на живо на конференция SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS.

Потребителят пазарува само през телефона си

С Phyre потребителите могат да плащат на всеки безконтактен ПОС терминал по света само с телефона си, да пазаруват сигурно в интернет с безплатна виртуална Mastercard, както и да поръчат физическа карта. Може да получават и изпращат пари на близки и приятелите, като сумата пристига мигновено, а преводът е без никакви такси за двете страни.

Приложението помага на потребителя да следи и контролира разходите си, тъй като за всяка трансакция получава мигновена и безплатна нотификация. В допълнение, потребителите могат да дигитализират картите си за отстъпки от големите търговски вериги и да ги ползват директно от телефона си, без да има нужда да носят пластиките.

25 000 активно плащащи потребители в България

Phyre набира популярност изключително бързо, като до момента има над 25 000 активно плащащи потребители в България. Те са разпределени най-вече в София и големите областни градове. Потребителите са между 25 и 44 години, забелязва се сериозен интерес и при по-младите между 18 и 24. 

Ползите и за онлайн търговците

Благодарение на Phyre търговците имат възможност да се свържат с точните потребители в точния момент, поощрявайки редовните си клиенти или връщайки изгубените такива. Потребителите пък имат достъп до специални промоции и оферти, които ги стимулират да пазаруват повече и по-често.

Мобилните плащания все още са нещо ново за българския пазар, но това определено ще се промени през следващите няколко години, поясни Джелебов. Често сравняваме навлизането им с навлизането на безконтактните банкови карти, на които в близкото минало също бе гледано като на екзотика, допълни той. В Западна Европа, САЩ и най-вече Азия мобилните плащания вече са навлезли широко в ежедневието на хората. Търговските вериги и онлайн търговците са първите, които могат да променят пазара.

Сега вече пазарувай и изпращай пари навсякъде по света с Phos. Премиерата му ще бъде на конференцията на 6 март SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS, която ще се проведе в рамките на SECURITY EXPO 6-9 март в Интер Експо Център.

Повече информация за лекторите и програмата на SECURITY OF DIGITAL PAYMENTS научете ТУК.

Повече информация за SECURITY EXPO ви очаква на ТУК.