Високотехнологичен камион с решения за сигурност на SECURITY EXPO 2019

Премиера на иновативен модул за пожарогасене ШУМКАР във висок клас електромобил

Високотехнологичен демонстрационен камион на марката HIKVISION ще видят посетителите в рамките на 26-тото издание на SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март, съобщиха организаторите на изложението Интер Експо Център. В камиона ще бъдат представени най-новите продукти в областта на видеонаблюдението, контрол на достъпа, видео домофоните и алармените системи, както и редица авангардни решения за сигурност на една от водещите компании в сектора СЕКТРОН.

На 7 и 8 март камионът ще бъде отворен на външни площи до входа към зала 5 на Интер Експо Център. Специалисти на световноизвестната марка HYKVISION ще са на разположение на посетителите за консултации и демонстрации. На 8 март в зала Витоша компанията организира презентация „Системната интеграция- бъдещето на системите за сигурност.“

Криптирана end to end концепция за сигурност

В рамките на SECURITY EXPO 2019 Коника Минолта България ще представи своите MOBOTIX базирани интелигетни решения за сигурност. Портфолиото на компанията в тази област включва множество цялостни решения, изградени на базата както на хардуерни, така и на софтуерни продукти. Със своето висококачествено изображение с немско качество камерите MOBOTIX са напълно самостоятелни системи с перфектен преглед на периметъра без слепи зони. Те разполагат с решение, което значително надвишава индустриалния стандарт, като предоставя криптирана end-to-end концепция за сигурност. Термо сензорите не се нуждаят от светлина за генериране на изображения, затова и откриването на хора и предмети в пълна тъмнина вече не е проблем.

Видеонаблюдение в труднодостъпни зони

Камерите работят със софтуерни решения от най-висок клас. Видео-аналитично приложение позволява маскирането  (пикселизирането) на движещи се обекти (хора, автомобили). По този начин скрива техните индивидуални характеристики и гарантира анонимност, което го прави и GDPR съвместимо.

Напълно автономна видео камера е предназначена за наблюдение в труднодостъпни зони и при липса на инфраструктура. Вградена батерия и 4G модем позволяват инсталация и свързаност дори при липса на захранване и IP мрежа. По този начин, продуктът може да осигури интелигентно видеонаблюдение в зони, в които не съществуват условия за изграждането на конвенционални системи за наблюдение.

За първи път в България иновативен модул за пожарогасене Shumcar™ ще бъде представен във висок клас електромобил на италианската марка ALKE, чиято премиера ще бъде на SECURITY EXPO. Модулът за пожарогасене е предназначен за първоначална оперативна намеса при пожари от клас А, позволява пожарогасене с високо налягане. Той може да се монтира навсякъде. В момента голяма част от горските стопанства се оборудват с него.

Пожарогасене с електромобил в гората

Електромобилът от своя страна е подходящ за нуждите на болници, предприятия, ферми,  летища, пристанища. Електромобилите на марката работят с литиеви батерии. Автономията на батерията е до 150 км, непрекъснат режим на работа  осем часа на ден. Нулеви емисии и без шумово замърсяване, електрическите превозни средства работят в затворена зони, в зоните

с ограничен трафик и където има строги екологични ограничения.

С избор на батерия с голям капацитет, система за бързо зареждане на литиевите батерии или системата за смяна на батерията винаги сте готови за работа. На изложението ще бъде показани продукти на световноизвестният лидер в производството на звукови и светлинни уредби Sirena за автомобили със специален режим, за селскостопански превозни средства, замни машини, промишлени превозни средства.

Още една премиера очаква професионалната публика на SECURITY EXPO.

За първи път ще бъде представена AJAX Security Systems - най-награждаваната безжична система в Европа. Получила награди от IFSEC, SECURIKA и LES TROPHEES EXPOPROTECTION. AJAX SYSTEMS e работеща на големи разстояния безжична система за охрана и безопастност, управлявана през смарт устройство. Устройствата са с красив дизайн с обхват до 2000м на открито. Известията на смарт устройствата се получават за 150 милисекунди.

Видеонаблюдение, решения за контрол на достъпа, алармени системи, целият хардуер и софтуер на сигурността на едно място очакват посетителите на SECURITY EXPO 2019 от 6 до 9 март в Интер Експо Център.